Klanten vertellen...
Home / Over IT-GO
"Wij zijn een beweeg en voedingsadviescenter en dit wordt gerund met een ledenbestand dat op een computerprogramma draait en verschillende toestellen die met apps en software werken. Ook onze communicatie en marketing kunnen onmogelijk uitgevoerd worden zonder de nodige IT.

Peppers gym werkt hiervoor al jaren met Frederick Van der Haegen van IT-GO en Peppers Gym is daar heel tevreden over! Aangezien Peppers Gym 7 op 7 open is moet een IT- of telefonieprobleem van welke aard ook, snel opgelost worden. Wij kunnen steeds rekenen op IT-GO door een vlotte en goede service. Als er nieuwe IT hardware moet aangekocht worden, krijgen we van Frederick steeds advies op maat en betrouwbare leveringen met een uitstekende service na verkoop. Dank u Fréderick van IT-GO!"

Karel Macharis

Zaakvoerder Peppers Gym Wetteren

 
“Soms doet mijn computer iets wat ik echt niet voor mogelijk hou. En meestal heb ik dan de hulp nodig van iemand die mijn PC weer aan de leiband kan laten lopen. Fréderick kan dit als geen ander, en IT-GO kan ik je dan ook aanbevelen, niet zozeer om jouw hond beter af te richten, maar om jouw computer opnieuw goed in te stellen of om een betrouwbaar advies te geven voor de aankoop van nieuwe hard- en software.”

Lieven Plouvier

“Fréderick kan zeer snel het probleem analyseren en werkt verder zeer precies met de nodige, verstaanbare uitleg en toelichting. Zeer handig om zo iemand snel te kunnen raadplegen.”

Sabine Van De Velde

Zaakvoerster Octoplus, organise it !